Aktivitetsplan THG 2023


Fredag 13. janaur kl. 19:00er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld.

Fredag 20. janaur kl. 19:00er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld.

Fredag 27. janaur kl. 19:00er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld.

Hobbymessen 4.-5. mars 2023:Årets messe blir også i år i Åsane kulturhus, Åsane senter 52. Hobbymessen i Bergen er et samarbeid mellom Norsk Jernbaneklubb avd. Bergen og Teknisk Hobbygruppe. Formålet med messen er at foreninger/lag kan få vise fram sine aktiviteter og enkeltpersoner sin samling av gjenstander.

Storsøndag på Credo 19. mars. THG følger opp med utstilling.

Årsmøte og -fest er lagt til 21. april. Påmelding er allerede i gang.

THG etterlyser personer i klubben som kan gå inn og ta ansvar for byggekvelder. I dag har Geir Asle mye og stort ansvar. Vi trenger flere i klubben som er med og tar ansvar. Har du anledning og energi, meld deg.

Nyeste kommentarer

Del denne siden