Vinterfesten er satt til fredag 12. mars. Bergen kommune har innført svært strenge smittevernregler og klubbkvelden 12. februar utgår. Salget av årer til vinterfesten fortsetter, og trekningen er utsatt til 12. mars. Du kan fremdeles kjøpe årer til trekningen 12. mars med 44 gevinster i potten. Hver åre koster kr 50. Du kan vippse til THGs vippskonto 59711 og kjøpe én eller flere årer. Bildet er fra F. Espedals amerikanskinspirerte N-modelltogsett.

Salg av årer til vinterbasaren

Oversikt over gevinstene i THGs vinterbasar. Trekning vil skje fredag 12. mars. Du kan kjøpe årer til denne trekningen, hver åre koster kr 50. Du kan vippse til THGs vippskonto 59711 og kjøpe én eller flere årer.

1. gevinst: fruktkurv, privat sponsor. 2. gevinst: koppen, kaffeavtalen 2021 Cirkle K, Sponsor: Cirkle K Nesttun. 3. gevinst: frostvakt av merke Anslut. Sponsor Kristensen Bygg. 4. gevinst: arbeidslampe på stativ, merke Anslut. Sponsor Kristensen Bygg. 5. gevinst: Beskyttelseskoffert Hard Head, sponsor Kristensen Bygg. 6. gevinst: Verktøykasse, sponsor Kristensen Bygg. 7. gevinst: Beskyttelsesboks Hard Head + utendørs timer, sponsor Kristensen Bygg. 8. gevinst: Konfekt Anton Berg, sponsor Kristensen Bygg. 9. gevinst: Penselsett Hard Head, sponsor Kristensen Bygg. 10. gevinst: Bitzsett Bacho, sponsor Kristensen Bygg. 11. gevinst: Bilnøkkelbeskytter + renseservietter, sponsor Kristensen Bygg + privat. 12. gevinst: Konfekt Anton Berg 290 g, sponsor: Kristensen Bygg. 13. gevinst: Termos 0,5 l, sponsor Wittusen og Jensen. 14. gevinst: Steketermometer Brix + maiskolbeholder, sponsor Wittusen og Jensen. 15. gevinst: Transportabel høyttaler, sponsor: Wittusen og Jensen. 16. gevinst: treningsbelte m/refleks + drikkeflaske, sponsor Kristensen Bygg + Onninen. 17. gevinst: lommelykt i etui, Tunis, sponsor Wittusen og Jensen. 18. gevinst: Mag Lite lommelykt i etui, sponsor Aker. 19. gevinst: Akvarell blokk med fargesett, sponsor Kristensen Bygg. 20. gevinst: lastestropp + gul vest, sponsor Kristensen Bygg. 21. gevinst: skralleskrutrekker Kellen, sponsor Kristensen Bygg. 22. gevinst: dekkdybdemåler Hamron + Dobl usb-billader, sponsor Kristensen Bygg. 23. gevinst: Sfinx konfekt, sponsor privat. 24. gevinst: toalettveske med diverse innhold, sponsor privat. 25. gevinst: målebånd Hard Head + linjal, sponsor Kristensen Bygg. 26. gevinst: Led Cap, sponsor privat. 27. gevinst: Lysdekorasjon. 28. gevinst: Forundringspakke i keramikkrukke. 29.-33. gevinst: Stor forundringspose, forskjellige sponsorer. 34.-38. gevinst: Liten forundringspose, forskjellige sponsorer. 39. gevinst: Gavekort på hotell og buss, sponsor One Thing. 40.-44. gevinst: Blomst /plante, sponsor Hageland Midttun. 

Klubbkvelder våren 2021

Vinterfest fredag 12. mars. Nå opererer THG med plass til 10 personer på klubbkveldene, dette på grunn av strenge smittevernregler fra regjeringen. Hver fredag er det klubbkvelder i THG-lokalet. De som vil være med på klubbkvelder, må melde fra til Geir Asle for å få plass. Dette gjør klubben for å rette seg etter smittevernbestemmelsene. 

THG etterlyser personer i klubben som kan gå inn og ta ansvar for byggekvelder. I dag har Geir Asle mye og stort ansvar. Vi trenger flere i klubben som er med og tar ansvar. Har du anledning og energi, meld deg. 

 

Lukket medlemsside for THG

THG har nå egen lukket side på Facebook for medlemmer der vi kan utveksle informasjon, ideer og kommentarer. Her kan medlemmer også legge ut ideer og opplevelser som de selv har. Noen har fått invitasjon og er allerede medlem av siden, andre som ikke har fått invitasjon, må melde ifra om det til Audun eller Geir Asle.

Julebord 2020

Årets julebord ble gjennomført med begrenset antall medlemmer og besøkende til stede for å holde oss innenfor smittevernreglene. Pent pyntet lokale, god mat og drikke, god stemning og en og annen som duppet av gjorde dette til et klassisk norsk julebord. Geir Asle bidrog med å spille opp til fellessang og Kurt Netskar fortalte sin tros- og livshistorie. Kurt fortalte om sine flere opp- og nedturer i privatliv og som entreprenør. Han har vært frimodig og stått frem med sitt vitnesbyrd om sin tro på Jesus Kristus, det har til tider vært tøft for ham, men også gitt mange gode opplevelser med mennesker som kommer til ham. 

Kurt liker å jobbe og ha oppdrag å gjøre, men ikke å ha mange oppdrag som helst skal gjøres i dag. Kurt har opplevd at Gud ser ham og hjelper ham i praktiske gjøremål i hverdagen. Blant annet så trenger ikke Kurt administrere mange oppdrag samtidig, men opplever at Gud gir Kurt nye oppdrag etter hvert som han er ferdig med et. Slik sier Kurt at han kan senke skuldrene og kan konsentrere seg om jobben som skal utføres. på bildet sitter fra venstre Arild F., Kurt Netskar og Rasmus.

Med THGs julebord følger også basar og salg av årer. Mange fine premier fra medlemmer og sponsorer gjør julebordet ekstra spennende. Dag Henning stakk av med en flott hovedpremie, vel fortjent!

K. Kristensens Bygg

K. Kristensen Bygg AS

Tømrerarbeid utføres:
Rehabilitering
Innredning
Tilbygg
Totale løsninger
Eget stillas

E-post: makim @online.no
Mob 90831607 55910927

Årsmøte og årsfest 2020

THGs årsmøte ble endelig gjennomført etter å ha vært utsatt i et halvt år. De som stod på valg ble gjenvalgt (se toppsak). THGs økonomi er sunn selv med reduserte inntekter i fjoråret. Styreleder Geir Asle ledet kvelden med stø hånd og Thorbjørn hadde fokus for kvelden.

Thorbjørn formanet oss til å leve i sannheten og ikke bare snakke om den, til å bli ordets gjører og ikke bare bli ordets hører. Fortell sannheten og ikke tal svik og en mann måles ikke bare i hva han gjør en søndag, men hva han er fra mandagen til søndagen.

Flere jubilanter fikk rosebuketter for å ha fylt henholdsvis 50, 60 og 70 år.

Tor Egon Mikkelsen hadde kveldens livs- og troshistorie. Han fortalte hvordan Gud reddet og frelste ham fra et liv på skråplanet og at 7 av vennene hans fra denne tiden ikke lenger er i live. (THG lager egen sak på tros- og livshistorien til Tor Egon.) Bildet er fra årsmøtet 2020.

Kvelden bød også på basar med flotte premier. Geir Asle stakk av med hovedpremien; Makita skrutrekkersett. Vel fortjent!

Modellbåter på Gåsedammen

Lørdag 1. august gikk turen hjem til Trygve på Stanghelle. Det er blitt en tradisjon med tur dit og denne gangen ble det kjørt modellbåter på Gåsevatnet. En visitt til huset Trygve har på Dale ble det tid til og der har han fremdeles hele det gamle modelltoganlegget sitt inntakt. Bildet er av modell av fergen "Tysnes" til Dag Robert Jakobsen.
 

Verdipris til Kontaktkafé Evangeliesenteret

Fjordårets verdipris gikk til til Share Mercy. I år går THGs verdipris på kr 2000 til Kontaktkafé Evangeliesenteret Bergen. Senteret deler ut ferske matpakker og matposer tirsdag og torsdag fra Lille Øvregate, og er et rusomsorgstilbud i Bergen. På bildet er Rolf Helge Ødegård som er en av lederne for rusomsorgstilbudet i Bergen.

Bergens Auto AS

ÅPNINGSTIDER Mandag - fredag 08:00 - 16:00 

Kokstaddalen 5, 5257 KOKSTAD

HVORFOR VELGE OSS

For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på.

Olav Hagen

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets.

Kurt Netskar Entrepenør AS

Markaneset 120, 5251 Søreidgrend,  e-post: post@netskar.net, tlf.  413 32 366 

Vi kan tilby følgende tjenester til avtalte priser eller timebasert: Tomtegraving med masseutlegging, isolering og støping av plater på grunn, planeringsarbeid, drenering/ grøftegraving med legging av vann og avløp, pigging av fjell, sprenging, bygging av natursteinsmurer, veilegging, massetransport, med og uten henger, rørleggertjenester, boring, vaktmester- og snekkertjenester, maling, gartnertjenester, herunder gressklipping og luking etc., snømåking

Circle K Nesttun

Leverandør av gevinster til THG og leverandør av bakeriprodukter til THGs messer.

Fjord Line

På THGs jubilemsfest 26. oktober vant flere rundreise med Fjord Line.   Vi takker våre sponsorer for spennende gevinster. Her er en liste over våre gode sponsorer som er med på å holde hjulene i gang i klubben. 
 
Fjord Line
Asfalt og Maskin
Wittusen og Jensen