MAFs fantastiske arbeid

THG arrangerte høstfest 9. september i Credo café. Willy Ludvigsen fra Mission Aviation Fellowship (MAF) fortalte om arbeidet deres. Willy Ludvigsen delte om sitt dramatiske liv og oppvekst i Afrika. Foreldrene hans, som var misjonerer i Afrika, opplevde svært dramatiske begivenheter, ikke minst fra paramilitære bevegelser som drepte mange i omgivelsene deres. Det var bare et Guds under og inngripen som reddet de flere ganger fra å bli skutt og drept. Flere ganger ble de fraranet alt de eide og returnerte til Norge og Fornebu uten å eie noe som helst, men likevel valgte de å reise ut igjen med visshet om at de når som helst kunne bli drept. En slik livshistorie tar en og griper oss langt inn i hjertet. En slik oppofrelse og sterk overbevisning skal man lete lenge etter. Takk for at du delte dette med oss, Willy Ludvigsen! Håper du kommer tilbake, en slik innvielse i vår gudstro trenger vi.

Willy Ludvigsen er med og flyr for Mission Aviation Fellowship som er med på å redde mange liv på kontinenter og områder som er vanskelig tilgjengelig med andre fremkomstmidler. De redder blant annet traumatiserte kvinner og barn som er blitt mishandlet i krig og konflikter.

THGs sponsorer

THGs sponsorer er viktige for klubbens drift. Her er fem viktige sponsorer som THG takker for bidrag til klubbens basarer. Klubben takker også venner og medlemmer som har bidradd til klubbens drift.

Program sommer 2022

I sommer vil det bli åpning for klubbkvelder i THGs lokaler på Kråkenes. Er det 5 eller flere som vil samles, vil det være åpent for klubbkvelder.

Fredag 7. oktober kl. 19:00 er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld. 

Fredag 14. oktober kl. 19:00 er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld. 

Fredag 21. oktober kl. 19:00 er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld. 

Fredag 28. oktober kl. 19:00 er det byggekveld i THGs lokaler på Kråkenes. Her blir det noe å bite i, ord for kvelden og sosialt, og ikke minst bygge- og aktivitetskveld. 

THG etterlyser personer i klubben som kan gå inn og ta ansvar for byggekvelder. I dag har Geir Asle mye og stort ansvar. Vi trenger flere i klubben som er med og tar ansvar. Har du anledning og energi, meld deg.

THGs høstbasar

Vi inviterer til digital deltakelse på vår høstbasar som trekkes ved vårt julebord i desember. Slik kan du støtte THG og delta på basaren: Vipps 59711/THG. Kr 50 pr. åre med 10 nr. Vi pakker og ivaretar dine årer. Alle deltakere informeres etter trekning.

Gevinstoversikten for høstbasaren 2022: 1. gevinst er vedkurv. Sponsor er Smart Varme. 2. gevinst er Skrutrekkersett Fix it, 26 deler. Sponsor er Kristensen Bygg. 3. gevinst er 4-pakning drikkeglass, Rosendahl Cru. Sponsor er Kristensen Bygg. 4. gevinst er 4-pakning drikkeglass, Rosendahl Cru. Sponsor er Kristensen Bygg. 5. gevinst er herre toalettmappe. Sponsor er Kristensen Bygg.  6. gevinst er Sherpapledd, Home. Sponsor er Kristensen Bygg.  7. gevinst er refleksbelte. Sponsor er Kristensen Bygg. 8. gevinst er gym-bag. Sponsor er Kristensen Bygg. 9. gevinst er verktøysett. Sponsor er Kristensen Bygg. 10. gevinst er kombinasjonsnøkkelsett, 12 stk. Sponsor er Kristensen Bygg. 11. gevinst er arbeidslampe med stativ. Sponsor er Kristensen Bygg. 12. gevinst er bilvaskesett, Hamron. Sponsor er Kristensen Bygg. 13. gevinst er trådløst termometer. Sponsor er Kristensen Bygg. 14. gevinst er grillbestikk til 6 personer. Sponsor er Kristensen Bygg. 15. gevinst er hørselvern. Sponsor er Kristensen Bygg. 16. gevinst er rumpetaske. Sponsor er Kristensen Bygg. 17. gevinst er håndholdt ledlampe med magnet. Sponsor er Kristensen Bygg. 18. gevinst er organsiert baksetelommer. Sponsor er Kristensen Bygg. 19. gevinst er vott med snøskrape for bil. Sponsor er Kristensen Bygg.  20. gevinst er redskapssett til kjøkken. Sponsor er Kristensen Bygg. 21. gevinst er redskapssett til kjøkken. Sponsor er Kristensen Bygg. 22. gevinst er lys og lysestake. Sponsor privat. 23.-27. gevinst er forundringspakke, forskjellige sponsorer. 28.-32. gevinst er blomst/plante. Sponsor er Hageland Midttun. 

Olsokfest på Ulsmåg

THG var med å feire Olsok på Ulsmåg 29. juli. Roy A. tok initiativ sammen med Ulsmåg borettslag til grill- og pizzafest. Fra THG stilte Bjørn Otto, Laszlo, Stig og Oddrun, Paul, Arild F. og Yvonne, Audun og Marit foruten Roy A. selv. Det var fint vær denne kvelden og god stemning. På bildet ser dere fra venstre Bjørn Otto, Stig og Laszlo som griller og pizzaovnen i bakgrunnen.

Sommerfesten

Sosialkomiteen i THG stod for en hyggelig tilstelning av sommerfesten. Mange hyggelige gjester og medlemmer var med på å gjøre festen til en flott opplevelse. Willy Osberg delte friskt fra sin tros- og livshistorie til inspirasjon for oss andre. God mat og sang og flere oppofrende THG-medlemmer gjør en svært god innsats for å sy sammen arrangementet for oss andre. Festen ble avsluttet med basar til stor spenning om man vinner denne gangen.
Foto: Stig Knudsen

Sommerdugnad

10. juni var det dugnadskveld i THGs lokaler på Kråkenes. Det var sosialt og kjekt å være med da 11 mann gjorde en god innsats for å gjøre lokalene renere, ryddigere og enda mer triveligere. Etter dugnaden var det å sette seg ned med hot-dog og vafler og noen muntre ord i godt lag. Foto: Stig Knudsen

THGs styre

Årsmøtet 2022 ble gjennomført med valg på THGs styre: Styremedlemmene Mikal Narten og kasserer Thorbjørn Pedersen sto på valg og ble gjenvalgt. Nytt 2. varamedlem er Stig Knutsen. Styremedlemmer som ikke stod på valg var Dag Henning Johnsen, sekretær Audun Yndestad, formann Geir Asle Vindheim og 1. varamedlem Arild Førland. 

Bilbanekjøring på byggekveld

https://www.youtube.com/watch?v=WGc61RVSGZc

THG har noen fredagskvelder hentet frem bilbanen til stor begeistring for enkelte medlemmer. På denne videoen får du et innblikk i THGs bilbanekjøring. 

Grasrotandel til THG

Bildet er fra årsfesten til THG. For å være med og gjøre økonomien til THG bedre, kan du gi din grasrotandel til klubben, og det er enkelt å gjøre det. Ved å spille hos Norsk Tipping vil 5 prosent av innsatsen gå direkte til THG uten at det på noen måte går ut over innsatsen eller premien din. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no 

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1.Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. 2. SMS: GRASROTANDELEN 992271078 til 2020 (tjenesten er gratis). 3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no. 4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte grasrotmottakerne.

THGs organisasjonsnummer er 992271078.

(Foto: Dag Henning Johnsen)