Det blir ingen påmeldinger til klubbkveldene fremover. De første 7 som kommer får plass rundt bordet, de neste 3 må sitte litt lenger unna. Videre utover klubbkvelden er det plass til maksimum 20 personer i hele THG-lokalet med minimum 1 meter avstand. Dette gjør klubben for å rette seg etter smittevernbestemmelsene. Bildet er fra THGs raspeballfest i oktober.

Høstbasar 2020

THGs høstbasar er i gang og her kan du kjøpe lodd til kr 5 pr. lodd og vippse beløpet til 59711. Trekningen av høstbasaren er satt til mandag 30. november. Det er mange fine gevinster fra våre sponsorer som i år er Wittussen og Jensen, Thon Hotel Orion, Asfalt og Maskin A/S, Kristensen Bygg (bildet), Hildes Frisør, Cirkle K Nesttun og Fjord Line. Gevinstliste for høstbasaren 2020 til Teknisk Hobbygruppe: Bildet viser THGs basar på raspeballfesten i oktober.
1. Makita drill, mod DF001DW Sponsor: Kristensen Bygg 
2. Puter, Mascot of Norway. Sponsor: Wittusen og Jensen
3. Skrallesett, Hard Rock. Sponsor: Kristensen Bygg 
4. Bitz sett, Fix it.Sponsor: Kristensen Bygg 
5. Arbeidslampe på stativ, Anslut.Sponsor: Kristensen Bygg 
6. Store drikke glass, Rosendahl 6 pack.Sponsor: Kristensen Bygg
7. Bokssett, Systema.Sponsor: Kristensen Bygg
8. Verktøy sett,tenger,Pliers Set. Sponsor: Kristensen Bygg
9. Dessertskåler, Rosendahl.Sponsor: Kristensen Bygg
10. Aluminiumskoffert, Hard Head. Sponsor: Privat
11. PC-høyttalere, Trust. Sponsor: Wittusen og Jensen
12. Speed polish for bil, Muc off. Sponsor: Wittusen og Jensen.
13. Skrujernsett. Sponsor: Kristensen Bygg.
14. Rumpetaske, Tracker. Sponsor: Wittusen og Jensen.
15. Bluetooth-høyttalere, JBL. Sponsor: Wittusen og Jensen
16. Pizza-sett, Axly. Sponsor: Privat. 
17. Skralle/bitzsettSponsor: Kristensen Bygg.
18. Hodelykt MH2, Ledlenser. Sponsor: Wittusen og Jensen.
19. Dessertsett m/stett, Rosendahl. Sponsor: Kristensen Bygg.
20. Mini skrutrekkere, Fix it. Sponsor: Kristensen Bygg.
21. Verdikort, renhold bil, kr 500, Cirkle K. Sponsor: Cirkle K, Nesttun.
22. Axe spray/wash. Sponsor: Wittusen og Jensen.
23. Hårprodukter. Sponsor: Hildes Frisør, Spelhaugen.
24. Gavekort hotellfrokost. Sponsor: Thon Hotell Orion.
25. Gavekort Hildes frisør, kr 500. Sponsor: Hildes Frisør Spelhaugen

Julebord

THGs julebord blir arrangert i konferanserommet til Credo-kirken fredag 27. november. Her er prisen kr 400 for medlemmer og kr 450 for ikke-medlemmer. På grunn av begrenset antall plasser er det nå venteliste for dem som vil melde seg på julebordet.

THG forholder seg til covid 19-retningslinjer med maksimum 20 festdeltakere samlet denne kvelden.

Bildet er fra THGs raspeballfest i oktober.

Lukket medlemsside for THG

THG har nå egen lukket side på Facebook for medlemmer der vi kan utveksle informasjon, ideer og kommentarer. Her kan medlemmer også legge ut ideer og opplevelser som de selv har. Noen har fått invitasjon og er allerede medlem av siden, andre som ikke har fått invitasjon, må melde ifra om det til Audun eller Geir Asle.

Byggekvelder og åpent hus

Det blir ingen påmeldinger til klubbkveldene fremover. De første 7 som kommer får plass rundt bordet, de neste 3 må sitte litt lenger unna. Videre utover klubbkvelden er det plass til maksimum 20 personer i hele THG-lokalet med minimum 1 meter avstand mellom hver person. Dette gjør klubben for å rette seg etter smittevernbestemmelsene. 

THG etterlyser personer i klubben som kan gå inn og ta ansvar for byggekvelder. I dag har Geir Asle mye og stort ansvar. Vi trenger flere i klubben som er med og tar ansvar. Har du anledning og energi, meld deg. 

 

K. Kristensens Bygg

K. Kristensen Bygg AS

Tømrerarbeid utføres:
Rehabilitering
Innredning
Tilbygg
Totale løsninger
Eget stillas

E-post: makim @online.no
Mob 90831607 55910927

Årsmøte og årsfest 2020

THGs årsmøte ble endelig gjennomført etter å ha vært utsatt i et halvt år. De som stod på valg ble gjenvalgt (se toppsak). THGs økonomi er sunn selv med reduserte inntekter i fjoråret. Styreleder Geir Asle ledet kvelden med stø hånd og Thorbjørn hadde fokus for kvelden.

Thorbjørn formanet oss til å leve i sannheten og ikke bare snakke om den, til å bli ordets gjører og ikke bare bli ordets hører. Fortell sannheten og ikke tal svik og en mann måles ikke bare i hva han gjør en søndag, men hva han er fra mandagen til søndagen.

Flere jubilanter fikk rosebuketter for å ha fylt henholdsvis 50, 60 og 70 år.

Tor Egon Mikkelsen hadde kveldens livs- og troshistorie. Han fortalte hvordan Gud reddet og frelste ham fra et liv på skråplanet og at 7 av vennene hans fra denne tiden ikke lenger er i live. (THG lager egen sak på tros- og livshistorien til Tor Egon.) Bildet er fra årsmøtet 2020.

Kvelden bød også på basar med flotte premier. Geir Asle stakk av med hovedpremien; Makita skrutrekkersett. Vel fortjent!

Modellbåter på Gåsedammen

Lørdag 1. august gikk turen hjem til Trygve på Stanghelle. Det er blitt en tradisjon med tur dit og denne gangen ble det kjørt modellbåter på Gåsevatnet. En visitt til huset Trygve har på Dale ble det tid til og der har han fremdeles hele det gamle modelltoganlegget sitt inntakt. Bildet er av modell av fergen "Tysnes" til Dag Robert Jakobsen.
 

Verdipris til Kontaktkafé Evangeliesenteret

Fjordårets verdipris gikk til til Share Mercy. I år går THGs verdipris på kr 2000 til Kontaktkafé Evangeliesenteret Bergen. Senteret deler ut ferske matpakker og matposer tirsdag og torsdag fra Lille Øvregate, og er et rusomsorgstilbud i Bergen. På bildet er Rolf Helge Ødegård som er en av lederne for rusomsorgstilbudet i Bergen.

Bergens Auto AS

ÅPNINGSTIDER Mandag - fredag 08:00 - 16:00 

Kokstaddalen 5, 5257 KOKSTAD

HVORFOR VELGE OSS

For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på.

Olav Hagen

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets.

Kurt Netskar Entrepenør AS

Markaneset 120, 5251 Søreidgrend,  e-post: post@netskar.net, tlf.  413 32 366 

Vi kan tilby følgende tjenester til avtalte priser eller timebasert: Tomtegraving med masseutlegging, isolering og støping av plater på grunn, planeringsarbeid, drenering/ grøftegraving med legging av vann og avløp, pigging av fjell, sprenging, bygging av natursteinsmurer, veilegging, massetransport, med og uten henger, rørleggertjenester, boring, vaktmester- og snekkertjenester, maling, gartnertjenester, herunder gressklipping og luking etc., snømåking

Circle K Nesttun

Leverandør av gevinster til THG og leverandør av bakeriprodukter til THGs messer.

Fjord Line

På THGs jubilemsfest 26. oktober vant flere rundreise med Fjord Line.   Vi takker våre sponsorer for spennende gevinster. Her er en liste over våre gode sponsorer som er med på å holde hjulene i gang i klubben. 
 
Fjord Line
Asfalt og Maskin
Wittusen og Jensen
 
 
 

Mikkelsen&Pettersen data

Mikkelsen&Pettersen data

Ditt firmas IT-avdeling. 
Våre kvalifiserte og serviceinnstilte konsulenter overvåker og vedlikeholder din bedrifts IT-systemer slik at du kan fokusere på din egen virksomhet.
Tlf: 55 11 02 50 
E-post: kundeservice@mpd.n
www.mpd.no 
Facebook: www.facebook.com/mikkelsenpettersen