Årsmøtet ble gjennomført i ordnete former og festen etterpå med god stemning i godt lag. Johnny Karlsen (bildet) fortalte om sin fantastisk reise gjennom livet; fra å være i full fart i utforbakke og ødelagt liv til at Jesus Kristus reiste han opp og ga han et nytt liv som Guds barn. Johnnys vitnesbyrd forteller om Guds store kjærlighet og nåde til oss. Foto: Dag Henning Johnsen

Modelljernbanemesse 2021

THG er med på Modelljernbanemessen helgen 25.-26. september. Vi vil være med på utstilling og organisere og drifte kafeteria. Norsk Jernbaneklubb avdeling Bergen arrangerer for 31. gang sin årlige modelljernbanemesse i Turnhallen på Slettebakken. Messen er Norges største og rene modelljernbanemesse og holder fortsatt fokus på modelljernbane. Det vil bli mye fint å se på for både voksne og barn. Som vanlig vil det være noe for de yngste der de finner noe artig som de kan kikke og prøve seg på. Det blir lagt opp til at et besøk skal være en hyggelig opplevelse for hele familien, samtidig som de spesielt interesserte skal finne det de er på jakt etter.

Klubbmedlemmer og andre har vært flink til å ta en dugnad for THG, og vi regner med at det skjer denne gangen også. Messen er åpen for publikum lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 11-16.

Program september 2021

Bildet er fra THGs årsfest der Trygve J. viser frem et av prosjektene sine. Han jobber nå med å bygge modellbåter som han har på bestilling. På bildet fra venstre: Arild F., Trygve J., Thorbjørn P. og Bjørn Otto H. (foto: Dag Henning Johnsen)

Onsdag 22. september kl. 10.00 er det klubbdag i lokalene til THG. Dette er et nytt tilbud klubben kommer med for dem som ønsker å treffes på dagtid. Enkel bevertning, fellesskap og hobbyarbeid. På melding til Geir Asle på tlf. 48208863.

Fredag 24. september vil THGs medlemmer gjøre klart for MJ-messen i Turnhallen på Slettebakken. Klubben må rigge til messekafé og stands.

25.-26. september: Modelljernbanemessen i Turnhallen på Slettebakken.THG er med på Modelljernbanemessen helgen 25.-26. september. Vi vil være med på utstilling og organisere og drifte kafeteria.

Onsdag 29. september kl. 10.00 er det klubbdag i lokalene til THG. Dette er et nytt tilbud klubben kommer med for dem som ønsker å treffes på dagtid. Enkel bevertning, fellesskap og hobbyarbeid. På melding til Geir Asle på tlf. 48208863.

Fredag 1. oktober kl. 19.00 er det klubbkveld i THGs lokaler på Kråkenes. Enkel bevertning, fellesskap og hobbyarbeid.  På melding til Geir Asle på tlf. 48208863.

På grunn av strenge smittevernregler opererer THG med plass til 10 personer på klubbkveldene med én meters avstand mellom hver enkelt. Hver fredag er det klubbkvelder i THG-lokalet. De som vil være med på klubbkvelder, må melde fra til Geir Asle for å få plass. Dette gjør klubben for å rette seg etter smittevernbestemmelsene. 

THG etterlyser personer i klubben som kan gå inn og ta ansvar for byggekvelder. I dag har Geir Asle mye og stort ansvar. Vi trenger flere i klubben som er med og tar ansvar. Har du anledning og energi, meld deg.

Gevinster til høstbasaren

Kjøp årer til THGs høstbasar digitalt. Vipps til Teknisk Hobbygruppe: 59711. Kr 50 pr. åre. Vippser du kr 100, får du to årer, hver åre har 10 nummer. Trekningen skjer på THGs julebord fredag 3. desember. Bildet er fra trekningen av årsbasaren til THG i august.

1. gevinst er Makita drill Dr 001DW, oppladbar. Sponsor Kristensen Bygg. 2. gevinst er arbeidslampe Anslut 750 lm, Jula. Sponsor Kristensen Bygg. 3. gevinst er Frostvakt Anslut 200 w, Jula. Sponsor Kristensen Bygg. 4. gevinst er Skrutrekker oppladbar 3,6 V, Clas Ohlson. Sponsor Kristensen Bygg. 5. gevinst er 2 pakning termokopper, Moccamaster.Sponsor Kristensen Bygg. 6. gevinst er Sherpapledd, Home. Sponsor Kristensen Bygg. 7. gevinst er Reisemappe, Bodenschatz. Sponsor: Witussen og Jensen. 8. gevinst er oppladbar elektrisk lighter, Arc flame. Sponsor Kristensen Bygg. 9. gevinst er beskyttelseskoffert, Hard Head. Sponsor Kristensen Bygg. 10. gevinst er arbeidslampen Anslut 600 lm,10 w. Sponsor Kristensen Bygg. 11. gevinst er Uvex Vernesko, str. 40. Sponsor Witussen og Jensen. 12. gevinst er VR-Boks, kompatibel med Android og Iphone. Sponsor: Witussen og Jensen. 13. gevinst er Flanell sengesett, KID Interiør. Sponsor: Privat. 14. gevinst er verktøyveske m/stropp, Meec Tools. Sponsor Kristensen Bygg. 15. gevinst er hår- og skjeggtrimmer. Sponsor: Kristensen Bygg. 16. gevinst er vedkurv. Sponsor: Smart Varme.  17. gevinst er gavekort. Sponsor: Hildes Klippoteque, Spelhaugen. 18. gevinst er Hamran bilvaskesett. Sponsor: Kristensen Bygg. 19. gevinst er Norheim superundertøysett. Sponsor: Privatsponsor. 20. gevinst er Axley pizzasett. Privat sponsor. 21.-22. gevinst er innrammet bilde, akvarellkopi. Sponsor: Espedal Art and Modelling. 23. gevinst 2 arbeidslamper, Work. Sponsor: Kristensen Bygg og Wittusen og Jensen. 24. gevinst er Flexiple Tripod smart telefon Cinocell. Privat sponsor. 25. gevinst er mobilstativ fra Cinocell. Sponsor Kristensen Bygg. 26.-30. gevinst er forundringspakke fra privat sponsor. 31.-35. gevinst er blomst/plante fra Hageland Midttun. 

THGs nye styre

Årsmøtet ble gjennomført med valg på THGs styre: styremedlem Dag Henning Johnsen, sekretær Audun Yndestad, formann Geir Asle Vindheim, 1. varamedlem Kjell Juulseth og 2. varamedlem Arild Førland. Styremedlemmene Mikal Narten og kasserer Thorbjørn Pedersen sto ikke på valg. Bildet er fra THGs årsmøte. På bildet fra venstre: Endre H., Bjørn Otto H., Thorbjørn P., Geir Asle V. og Audun Y. med ryggen til. (Foto: Dag Henning Johnsen)

Fisk & Reker John Arvid Berg

Du bestiller og får varen levert på døren.

Grasrotandel til THG

Bildet er fra årsfesten til THG. For å være med og gjøre økonomien til THG bedre, kan du gi din grasrotandel til klubben, og det er enkelt å gjøre det. Ved å spille hos Norsk Tipping vil 5 prosent av innsatsen gå direkte til THG uten at det på noen måte går ut over innsatsen eller premien din. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no 

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1.Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. 2. SMS: GRASROTANDELEN 992271078 til 2020 (tjenesten er gratis). 3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no. 4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte grasrotmottakerne.

THGs organisasjonsnummer er 992271078.

(Foto: Dag Henning Johnsen)

Mikkelsen og Pettersen Data

Telefon

55 11 02 50 - Sentralbord (08 til 16)
90 80 84 80 - Vakttelefon

salg@mpd.no - Salgsavdeling
kundeservice@mpd.no - Kundeservice og support
faktura@mpd.no - Fakturaadresse

Kurt Netskar Entrepenør AS

Markaneset 120, 5251 Søreidgrend,  e-post: post@netskar.net, tlf.  413 32 366 

Vi kan tilby følgende tjenester til avtalte priser eller timebasert: Tomtegraving med masseutlegging, isolering og støping av plater på grunn, planeringsarbeid, drenering/ grøftegraving med legging av vann og avløp, pigging av fjell, sprenging, bygging av natursteinsmurer, veilegging, massetransport, med og uten henger, rørleggertjenester, boring, vaktmester- og snekkertjenester, maling, gartnertjenester, herunder gressklipping og luking etc., snømåking

Lukket medlemsside for THG

THG har nå egen lukket side på Facebook for medlemmer der vi kan utveksle informasjon, ideer og kommentarer. Her kan medlemmer også legge ut ideer og opplevelser som de selv har. Noen har fått invitasjon og er allerede medlem av siden, andre som ikke har fått invitasjon, må melde ifra om det til Audun eller Geir Asle.

K. Kristensens Bygg

K. Kristensen Bygg AS

Tømrerarbeid utføres:
Rehabilitering
Innredning
Tilbygg
Totale løsninger
Eget stillas

E-post: makim @online.no
Mob 90831607 55910927

Bergens Auto AS

ÅPNINGSTIDER Mandag - fredag 08:00 - 16:00 

Kokstaddalen 5, 5257 KOKSTAD

HVORFOR VELGE OSS

For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på.

Olav Hagen

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets.

Fjord Line

På THGs jubilemsfest 26. oktober vant flere rundreise med Fjord Line.   Vi takker våre sponsorer for spennende gevinster. Her er en liste over våre gode sponsorer som er med på å holde hjulene i gang i klubben. 
 
Fjord Line
Asfalt og Maskin
Wittusen og Jensen